Connect
NOVINKY
úterý 26. června 2012
Battlestar Galactica Online Battlestar Galactica Online

Battlestar Galactica Online: Testování na serveru Kobol & Herní seance vývojářů

Testování na serveru Kobol

Ahoj piloti,

Tento víkend důkladně otestujeme turnajový režim, abychom se ujistili, že vše funguje, jak má. V úterý a ve středu pak budeme na serveru Kobol hostovat různé turnaje a hodila by se nám vaše pomoc. Během testovací fáze pak budeme nové i vracející se hráče podporovat prostřednictvím e-mailu. Těšíme se na shledanou!

Herní seance vývojářů

Herní seance vývojářů je zpět! Její příští edice se bude konat toto úterý na serveru Virgon v 13:00 PST/ 22:00 CEST. Dříve než začnou vakuem svištět rakety, bude na programu krátká relace s otázkami a odpověďmi! Pro hráče z USA bude seance probíhat na serveru Scorpia (15:00PST/18:00EST) a Caprica (16:30PST). Přihlaste se také a připravte se na otázky, odpovědi a pořádné exploze!

Příbuzné novinky

Battlestar Galactica Online
16. 4. 2014

Probuzení

V Závojové mlhovině dřímalo po tisíciletí cosi zlověstného, hrozba jak pro lidi, tak Cylony. Utkejte se s pradávnými nepřáteli od 16. do 30. ... » více

Battlestar Galactica Online
5. 12. 2013

Poseidónův festival

Připrav se na čtyři týdny ve znamení půstu i hojnosti během akce Poseidónův festival od 5. prosince do 5. ledna. ... » více

Battlestar Galactica Online
15. 6. 2012

Sleva na lodě

Sleva na lodě ... » více

Battlestar Galactica Online
1. 6. 2012

Patchnotes

Ishay Release Notes Update ... » více

ARCHÍV ZPRÁV