Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Robocop

    Robocop Forum Connoisseur

    mas slusne stastnie ja chodim kazdy den na Q5 ci uz solo alebo v skupine a este som nevidem prsten ani plast :( mam to naopak dnes napr. ze ideme Q 4 a Q2 ja ze nejdem lebo nic nechcem a ked mi nieco padne budem nervny a bum Q2 2x prsten a na Q4 1x alw Q5 ani taho anciáša.
     
  2. *EyesFuture*

    *EyesFuture* Someday Author

    Ahojte, chcel by so vyzvať CZ/SK komunitu moderátorov aby pritlačila na DEV TEAM aby nám dali kompletný popis nového CE pretože tá dezinformovanosť ma už pekne ser... vy viete čo, nie je normálne aby sme nevedeli kde môžme čo dropnúť, aké to má vlastne staty a podobne, voľakedy keď sa pridal takýto patch tak k nemu boli strany popisov, aké unikáty môžu padnúť, kde ich môže hráč dropnúť a dokonca aj staty jednotlivých unikátov a teraz? Nič choď a hľadaj, chce sa mi z toho zvracať.
     
  3. Amhe-Ramun

    Amhe-Ramun Forum Apprentice

    Kde najdu Valery a Sibyllu. Já běhám jako blázen a ty dvě nikde.
     
  4. Amhe-Ramun

    Amhe-Ramun Forum Apprentice

    A mám ještě jeden dotaz.
    V Almanachu jsem se dočetl, že hráči mají často vložené špatné barvy drahokamů do předmětů. Jak tedy poznám, který druh kamene dávat, do kterého předmětu?
     
  5. Kryton2x4b.523p

    Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

    Když už jsi se v almanachu dočetl to těch kamenech,bude tam i kam je dávat. A hlavně tam je i návod,jak najít ty dvě ženské.
     
  6. Kryton2x4b.523p

    Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

    Ale s těmi kameny jde spíš o to,aby jsi nedával třeba kameny na odolnosti tam,kde máš na předmětu v základu třeba zbroj nebo HP. Prostě, když máš v základu třeba na zbrani zlatý nebo platinový čísla na rychlost útoku, dáš tam kameny na rychlost útoku. Když máš v ozdobě zlatý základ na kritik, dáš kameny na kritik. A když máš v prstenu vysoký základ na dmg,tak tam dáš rubíny.
     
    MisterNoob likes this.
  7. MisterNoob

    MisterNoob Advanced

    Presne ako píše Kryton, len doplním pozor na tie platiny rýchlosti útoku. Vo výstroji síce môžte mať platinový základ, ktorý má aj 100% hodnotu, ale oproti krátkej 1h zbrani je to nič. A na ten základ vo výstroji vám ani očarka ani kamene moc nepomôžu.

    Už neplatí staré pravidlo, že rubíny len do zbrane. Zmenil sa aj účinok prastarých vedomostí. Predtým to bolo vyslovene škody od zbrane 1h/2h, teraz to násobí celkové škody akurát že sú kategórie pri použití 1h alebo 2h. Samozrejme pri obojručke je to účinnejšie, pretože násobí vysoký základ, ktorý má obojručka.

    Ak neveríte, skúste si prehodiť rubíny a očarka na škody z 1h krátkeho luku do tulca, ktorý má vyššie škodové základy. Ja osobne som to prehodil do prstena, ktorý bol troška lepší ako luk a pár stoviek škôd som získal. Do luku som dal drahokamy a očarka na speed z rukavíc a len prehodením som získal 0,8 speedu. Zbrane sú jediná výstroj, ktorá má speed základ na akom sa dá budovať, vo výstroji je to dosť bieda.

    Proste teraz treba sledovať hlavne základy a podľa toho kŕmiť výstroj šutrami a očarkami.
     
  8. ZEFYR1-CR

    ZEFYR1-CR Forum Connoisseur

    Znalosti uz nic nenasobi je to pevna hodnota :)
     
  9. MisterNoob

    MisterNoob Advanced

    Celkom by ma zaujímali tie vzorce ako sa to teraz ráta. Je to tak že prastaré pridávajú len k základu postavy, ktorá stúpa levelom? Skúsil som úplne "vyzliecť" postavu a čuduj sa svete celkom slušné čísla.
     
  10. ZEFYR1-CR

    ZEFYR1-CR Forum Connoisseur

    kdyz se podivas na zraneni tak tam mas 3 hodnoty ta prvni je zaklad postavy ta druha hodnota je z veci co mas na sobe buff (pevna hodnota) znalosti a ta treti sou vsechny procenta co ti to nasobi takze runy mazlik eska buff ale veci expert je na to couda:)
     
    MisterNoob likes this.
  11. MisterNoob

    MisterNoob Advanced

    Hej tam je nepísané NIEČO :) Len nie tá hlavná informácia, čo ako s čím reaguje :) Ale je milé ako sa zmenili bombastické percentá v popisoch prastarých 6000%+6000% na modifikátor škôd 15,6% :D :D Nuž BP matika, na to treba 10 vysokých škôl.
     
  12. ZEFYR1-CR

    ZEFYR1-CR Forum Connoisseur

    ty procenta sou podle me chyba to v popisu byt nema proste je to jen + 6000 skod
    nechapu ted tech tvych 15,6%
     
    MisterNoob likes this.
  13. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

  14. MisterNoob

    MisterNoob Advanced

    Moja chyba, síce som dal dole veci ale zabudol na runy, to bol spočítaný modifikátor mojich rún na škody.

    Takže tie skutočné a funkčné percentá sú: runy, klenoty (ak sú nejaké so škodami, neviem, nemám), pet, esky a toto jediné fakt násobí škody takými percentami ako je písané.

    Podľa (dosť drahých) testov, prastaré modifikujú tú časť škôd, ktorá je označená ako Absolútny modifikátor... neviem ako presne a z čoho presne, ale tými percentami čo sú tam napísané isto nie :) Je to dosť zavádzanie zákazníka tie ich popisy.

    Každopádne díki za debatu, čiastočne som si vyjasnil ten nový systém.


    P.S.: pozerám že sa nám blíži ban vlnka... žeby tých tureckých 5,5mela na výbušák predsa len nebolo také čisté? :rolleyes::p
     
    Last edited: Jan 11, 2021
  15. Robocop

    Robocop Forum Connoisseur

    To budú banány za niečo iné... Nebudem písať začo.
     
  16. ргцт

    ргцт Active Author

    nejhorší na tom je, že pokud budou dávat bany za to co mám na mysli, tak zabanují převážně hráče kteří tu hru mají rádi, platí si i premko, jen chodí do práce a nemají 10h denně na hraní her .. mohu se ale mýlit .. jen trošku nechápu proč banují hráče v téměř mrtvé hře plné bugů, které nebyly opravy po dobu několika měsíců, ale tak co už ..
     
  17. ZEFYR1-CR

    ZEFYR1-CR Forum Connoisseur

    to budou asi ti kterym si doporucoval autoklicker:D
     
    micuna13 and elithyacz like this.
  18. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Za 1. Nevěřím ani nos mezi očima BP že vůbec nějaký ban bude... Chtěl bych vidět konkrétní čísla..nicky..zeď ostudy (a zrušit možnost přejmenování)

    Za 2. Pokrytectví nejvyššího kalibru že měsíc si hrajou na mrtvýho brouka a teď vyhrožují ( i když nevím o co šlo..takže určitě jsem mimo všeho...)

    Asi hodně klesl příjem éček když už takhle lapaj po dechu... Uvidíme co nový rls... Tam musí přijít podle mě komplet nová hra jinak se nedozijem konce nouzového stavu tady...
     
    ргцт likes this.
  19. micuna13

    micuna13 Advanced

    • Zelený bossovia, kt. sa nekonečne spawnovali po zničení ohňostrojových debien, už viac nedropujú veci, aby sa predišlo exploitu.
    že by to bylo za tohle ?
     
    ргцт likes this.
  20. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    To je v čem výhoda? Moby máš všude po mapách...
     
    ргцт likes this.